Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23

Thread: New AK member can't get registered on LH. Any help?

  1. #16
    Administrator Mr. Widget's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,754
    Another thing we should broadcast.
    If anyone tries to update their password, they will be locked out. You CAN NOT update your password, the link to reconnect is broken.


    Widget

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    annapolis, md usa
    Posts
    707
    Quote Originally Posted by Mr. Widget View Post
    Another thing we should broadcast.
    If anyone tries to update their password, they will be locked out. You CAN NOT update your password, the link to reconnect is broken.


    Widget
    Holy cow, glad I saw this. I was just about to change mine as I'm setting up a new phone and wanted to start off fresh with a password manager. I would have felt really stupid after flaunting being on the inside and then permanently banning myself.

  3. #18
    Senior Member mark214's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Low Earth Orbit Over The Midwest
    Posts
    119

    Lightbulb

    Quote Originally Posted by rusty jefferson View Post
    Holy cow, glad I saw this. I was just about to change mine as I'm setting up a new phone and wanted to start off fresh with a password manager. I would have felt really stupid after flaunting being on the inside and then permanently banning myself.
    +1 on the thanks for the update.

  4. #19
    Administrator Mr. Widget's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,754

    Database Errors

    Rob and I have been communicating via emails and a recent PM. We have both been having trouble accessing the site.

    Earlier today I Googled a JBL part number for info for a non LHS conversation. Google pointed me to a LHS post, but when I tried to link to it... it failed.

    This is seriously not great!

    Widget

  5. #20
    Senior Member RMC's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Canada
    Posts
    1,634
    In case this helps focusing on the problem

    Tonight tried to view (no log in) with audioheritage.org and got the database error message

    A minute later tried to view this time using lansingheritage.org and it worked !

    No clue what caused this.
    POWERED BY: QSC, Ashly, Tascam, Rolls Mosfet, NAD, and Crest Audio

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Australia
    Posts
    7,964
    Quote Originally Posted by Mr. Widget View Post
    Rob and I have been communicating via emails and a recent PM. We have both been having trouble accessing the site.

    Earlier today I Googled a JBL part number for info for a non LHS conversation. Google pointed me to a LHS post, but when I tried to link to it... it failed.

    This is seriously not great!

    Widget
    Hi Widget,

    I found this too.

    I wasn’t able to access the site at all until this post.

  7. #22
    Administrator Robh3606's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Rocinante
    Posts
    8,223
    Been locked out most of the day not getting better!

    Rob
    "I could be arguing in my spare time"

  8. #23
    Moderator hjames's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    NoVA - DC 'burbs
    Posts
    8,554
    Well, it won't get any better until it gets upgraded. The proper connections are being made between the previous tech team and the new folks - but its still got to go through vBulletin.
    We've all suffered this long - I suspect a couple weeks more is a small deal considering everyone wants to save the site and the legacy info here.
    2ch: WiiM Pro; Topping E30 II DAC; Oppo, Acurus RL-11, Acurus A200, JBL Dynamics Project - Offline: L212-TwinStack, VonSchweikert VR-4
    7: TIVO, Oppo BDP103D, B&K, 2pr UREI 809A, TF600, JBL B460

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)

Similar Threads

  1. Hello - new member
    By SteveL in forum Lansing Product General Information
    Replies: 0
    Last Post: 09-09-2015, 05:37 PM
  2. new member ,hi everyone
    By wolfshead in forum General Audio Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 02-15-2010, 10:10 AM
  3. New member.
    By Nipper in forum General Audio Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 01-08-2009, 03:45 PM
  4. new member
    By vmax700 in forum Lansing Product General Information
    Replies: 7
    Last Post: 11-12-2005, 08:40 PM
  5. Hi from a new member
    By Greg Roberts in forum Lansing Product General Information
    Replies: 18
    Last Post: 02-16-2005, 08:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •