Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41

Thread: Forum image upload error

  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    annapolis, md usa
    Posts
    612
    Thanks Earl, that makes me feel better. (Thumbs up emoji)

  2. #17
    Administrator Mr. Widget's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,378
    Quote Originally Posted by Earl K View Post
    I would suggest contacting Wardsweb ( either here, or better yet ) over at AK ( AudioKarma ). __________________________________________________ ___________________EarlK
    I hope someone contacts Luther or someone else who can help.________________I am very frustrated with the situation and am kinda done with this.

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Australia
    Posts
    7,607
    That front page link has the CSD logo. So that must be out of data.

    Who’s funding the servers? Who now owns the site?

    It is frustrating when something like this is outside your control
    unexpectedly. Time for a think.

    If the people at AK are no longer reliable or as reliable as we would like it might be a good time to look at an autonomous option.

  4. #19
    Senior Member BMWCCA's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Virginia
    Posts
    7,490
    Someone who knows how may need to contact them. FWIW, I just uploaded an update to a thread over on AK complete with photos and formatting. At least theirs is working at this time.
    ". . . as you have no doubt noticed, no one told the 4345 that it can't work correctly so it does anyway."—Greg Timbers

  5. #20
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    GTA, Ont.
    Posts
    5,016
    Quote Originally Posted by Mr. Widget View Post
    I hope someone contacts Luther or someone else who can help.________________I am very frustrated with the situation and am kinda done with this.
    I've emailed Luther about these problems ( this morning, Nov11th ) . EarlK

    ( some basic text editing is still possible if one knows a little bit of the vBulletin instruction set )

    Go to bbcode tags to see what's editable using these tags.

    Here's a clickable pic of Heather's L212 set ( which btw, are for sale at an excellent price );



    The pic above includes a link to her ad ( click the pic ).

  6. #21
    Administrator Robh3606's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Rocinante
    Posts
    7,868
    Always last to the party Still broken!!!Rob
    "I could be arguing in my spare time"

  7. #22
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    GTA, Ont.
    Posts
    5,016
    Quote Originally Posted by Robh3606 View Post
    Always last to the party Still broken!!!Rob
    Perhaps there's hope;

    What you now see is a newly uploaded file ( Thanks to whom-ever enabled this !! ).


    Attached Images Attached Images  

  8. #23
    Administrator Robh3606's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Rocinante
    Posts
    7,868
    Still not uploading jpg??Rob or adding Emoji??
    "I could be arguing in my spare time"

  9. #24
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    GTA, Ont.
    Posts
    5,016
    Quote Originally Posted by Robh3606 View Post
    Still not uploading jpg??Rob or adding Emoji??
    Here's a random jpg file found on my desktop.

    Attached Images Attached Images  

  10. #25
    Administrator Mr. Widget's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,378
    Nope, I am still unable to upload. I even cleared out my cache.

  11. #26
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    GTA, Ont.
    Posts
    5,016
    Quote Originally Posted by Mr. Widget View Post
    Nope, I am still unable to upload. I even cleared out my cache.

    Try making these changes to your General Settings;



    PS; the text editor still won't appear ( & be usable ), but the image upload should work.
    Attached Images Attached Images  

  12. #27
    Heather [Senor member] hjames's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    NoVA - DC 'burbs
    Posts
    8,398
    I tried EarlK's suggestion - but had to downsize my images to get uploads working ...
    I'll presume the server had ImageMajick module in the past that would auto-downsize large images.
    I had to downsize my 3meg images to something like 750-860 to upload them.


    Those dog gone Heathkit Valencias finally went down the road!
    Replaced them with a different pair of Heathkits ... AS-1348 from 78-80 ...
    Attached Images Attached Images   
    2ch: RPi-4, Oppo, Acurus RL-11, Carver TFM-25, VonSchw VR-4, Heath AS-1348, JBL L212 (2pr)
    7: TIVO, Oppo BDP103D, B&K, UREI 809A, JBL B460

  13. #28
    Administrator Mr. Widget's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,378
    Quote Originally Posted by Earl K View Post
    Try making these changes to your General Settings;



    PS; the text editor still won't appear ( & be usable ), but the image upload should work.
    Let's see.

    Widget
    .
    Attached Images Attached Images  

  14. #29
    Administrator Mr. Widget's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,378
    Thanks Earl!

    I am still miffed at whoever is in charge here... this is messed up!

    I had to Google Heather's new speakers. I found these... interesting. Are they functioning? Will you turn them into your super L200s?


    Widget
    Attached Images Attached Images  

  15. #30
    Heather [Senor member] hjames's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    NoVA - DC 'burbs
    Posts
    8,398
    Yes, they are functional. They were apparently made from 1977 through 1980 - I have a screencap from the 1980 Christmas catalog with them, but I gather not many were sold.
    They originally had rear-facing slot fed Philips 15" woofers, but somewhere down the line the surrounds failed and sadly, someone replaced them with Parts Express Dayton woofers.
    I suspect the original Philips drivers are long since out of production and unobtainium. Of course, I have that new pair of 2216Nd drivers, so I have temporarily loaded them into the
    rear mounts. They are better than the Dayton woofers, but I don't think they've quite got the feel of the original light-cone Philips woofers.
    And, I did consider that one 2216Nd woofer costs more than I paid for the pair of Heaths!

    I did chase down the Heathkit assembly manual - and it seems there are only 4 caps in the crossover, so with 40+ year old speakers, I think thats the next step, tho the mids and tweeters are playing fairly well considering. I touched up the chips and scratches, and have some new grill cloth ordered from Huntley Audio.

    I don't know if they'll be the super L200 system - I do like the look of them. They're 24 x 15 x 38 - and taper to the base and the top - which is only 10 inch deep.
    That's not enough room to hang the JohnW Smith horn, adapter and 2445j driver up there, but I am looking into other options.



    Quote Originally Posted by Mr. Widget View Post
    Thanks Earl!

    I am still miffed at whoever is in charge here... this is messed up!
    I had to Google Heather's new speakers. I found these... interesting.
    Are they functioning? Will you turn them into your super L200s?

    Widget
    Attached Images Attached Images    
    2ch: RPi-4, Oppo, Acurus RL-11, Carver TFM-25, VonSchw VR-4, Heath AS-1348, JBL L212 (2pr)
    7: TIVO, Oppo BDP103D, B&K, UREI 809A, JBL B460

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Upload JBL 4312 Instruction Manual
    By DonR in forum Lansing Product General Information
    Replies: 0
    Last Post: 09-05-2021, 10:54 PM
  2. Photo upload probs/ques
    By Donald in forum Forum Feedback
    Replies: 1
    Last Post: 09-14-2008, 03:49 PM
  3. Formatting error
    By Titanium Dome in forum Forum Feedback
    Replies: 10
    Last Post: 04-08-2007, 04:05 AM
  4. Photo gallery upload issue?
    By mikebake in forum Forum Feedback
    Replies: 20
    Last Post: 12-07-2005, 02:59 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •