Results 1 to 12 of 12

Thread: Forum issue? (seems ... slow)

  1. #1
    Senior Member grumpy's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    SoCal
    Posts
    5,476

    Forum issue? (seems ... slow)

    Just me, or has the responsiveness of the forum degraded significantly the last few days?
    Happy that it's still here at all, but has been atypically dog-slow recently... at least via my home environment
    (where other access has been fine).

  2. #2
    Administrator Robh3606's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Rocinante
    Posts
    8,229
    I noticed it too

    Rob
    "I could be arguing in my spare time"

  3. #3
    Senior Member SEAWOLF97's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    sheltering in place
    Posts
    9,562
    compare ping times.

    maybe a big defrag is needed ?
    It's the new Mother Nature takin' over
    She's gettin' us all, yeah, she's gettin' us all

  4. #4
    Administrator Mr. Widget's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    San Francisco
    Posts
    10,331
    I haven’t noticed it today, but on several occasions lately loading threads with many photos seems to take quite awhile.


    Widget

  5. #5
    Senior Member macaroonie's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    near Glasgow Scotland
    Posts
    2,109
    With so many people in lockdown there will be greater usage of interweb , it's like a traffic jam.

  6. #6
    Senior Member grumpy's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    SoCal
    Posts
    5,476
    Fair enough, but that doesn't explain why -only- the site is slow, unless the hosting facility is bandwidth swamped.
    Thought there might be something our wonderful hosts might need to be aware of,
    given this isn't their day job and might have bigger concerns at the moment.

    Again, not complaining... just concerned and providing a "heads-up".

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    annapolis, md usa
    Posts
    473
    Agree with Grumpy. Took me 30 minutes to load this thread and post a reply. Reminds me of the dial-up days! :-)

  8. #8
    Administrator Mr. Widget's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    San Francisco
    Posts
    10,331
    “Dial-up” tell us youngsters about those dark days.

    This morning I experienced slow response, but right now it is back to normal.


    Widget

  9. #9
    Senior Member grumpy's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    SoCal
    Posts
    5,476
    No joke. Took 8 minutes to get a complete response editor screen.
    Must be a special moderator QoS feature

    Just the entry/home page took over a minute. One level down, over 2m.

    Tried clearing cache, different browsers, different platforms, unplugging then plugging it back in, ...
    Has the feeling of partial DoS or over-allocation throttling (or yes, dial-up).

  10. #10
    Senior Member grumpy's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    SoCal
    Posts
    5,476
    Thought I’d poke back in... 100x better now (8:52pm PST)

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    annapolis, md usa
    Posts
    473
    Quote Originally Posted by Mr. Widget View Post
    “Dial-up” tell us youngsters about those dark days.....
    Widget
    That's how people communicated just prior to those stone tablets Moses used to carry around. Click "return" then go take a shower while the page loaded. Click an action then listen to a cd while that page loaded.

    Working fine today, however my "new posts" page was wiped clean. Only threads posted to in the last few hours listed. Last night the emojis didn't seem to work either.

  12. #12
    Senior Member Odd's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    648
    The site has been loading normally for me in recent days, but today it is veeery slow.
    43XX (2235-2123-2450-2405-CC 3155)5235-4412-4406-4401-L250-18Ti-L40-S109 Aquarius lV-C38 (030) 305P MkII

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pages Load Slow
    By Turner in forum Forum Feedback
    Replies: 2
    Last Post: 01-22-2013, 06:24 AM
  2. Replies: 14
    Last Post: 11-23-2012, 05:11 AM
  3. Really slow x 2 days
    By rdgrimes in forum Forum Feedback
    Replies: 11
    Last Post: 09-09-2010, 04:14 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •