Results 1 to 2 of 2

Thread: altec lansing 19 crossover issue

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2019
    Location
    NY
    Posts
    2

    altec lansing 19 crossover issue

    Hi, Im new here-<br>
    i recently purchased a pair of 19s for the second time- sold my original ones.<br>
    someone has replaced the caps in both xovers but there is a problem- speakers play well but the MF knobs is now controlling the HF horn, and hard to really tell but seems like the LF knob does nothing. Im sure a simple wiring mix up? any help would be appreciated-I could take pics if necessary.thanks

    i do see the schematic shows a green wire coming off the MF speaker-I have a black and a white wire, no green
    I know i have an L pad issue
    Attached Images Attached Images   

  2. #2
    Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Boise, ID
    Posts
    95
    Her are a couple photos of the originals from mine for reference. I would probably pull those NPE and get something better at this point frankly. Maybe even the resistors.
    Name:  1020190909a.jpg
Views: 50
Size:  95.7 KB
    Name:  1020190909.jpg
Views: 50
Size:  135.0 KB

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Anyone tried the Altec Lansing GPA N1200-8A Model 19 Crossover?
    By George Roland in forum Lansing Product General Information
    Replies: 3
    Last Post: 10-14-2012, 05:31 PM
  2. Altec Lansing Model 14 enclosure and crossover
    By Pengvim in forum Lansing Product Technical Help
    Replies: 0
    Last Post: 09-26-2009, 02:35 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •