Results 1 to 2 of 2

Thread: Crown DCI -> M2 preset

  1. #1
    Senior Member baldrick's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Haugesund, Norway
    Posts
    809

    Crown DCI -> M2 preset

    Consider buying Crown DCi 4x600N and 4x1250N for my 3xM2 DIY and subs.

    But I read the M2 preset are looked!?

    Does this mean that I can't do any adjustments With the DSP at all? And do it also mean that all 4xDSP settings are looked so I can't use DCI1250N for 1xM2 and 2xsubs?

  2. #2
    Senior Member Champster's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    San Diego
    Posts
    255
    Great question! I just took delivery of my M2s and a DCi 4x1250 and will try to install the files this week. Since your post, have you found an answer to your question? How tricky is it to install these DSP files? Do you have any resources you could point me to? Did you figure out if the files are locked or can you adjust the settings?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Crown CTs Fan Mod
    By Jonas_h in forum Professional Amps
    Replies: 52
    Last Post: 09-26-2019, 04:02 PM
  2. Crown Vs. Crown..The China Syndrome !
    By jeenie67 in forum Professional Amps
    Replies: 33
    Last Post: 12-17-2016, 08:57 AM
  3. Crown CTS
    By baldrick in forum General Audio Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-31-2012, 01:39 AM
  4. Crown XTI1000 bridged or Crown XLS602D stereo
    By jonfu@ymail.com in forum Professional Amps
    Replies: 8
    Last Post: 07-02-2009, 09:45 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •