Results 1 to 11 of 11

Thread: Need help posting in forum please help!!!!

  1. #1
    Member sean19's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    florida
    Posts
    40

    Need help posting in forum please help!!!!

    I write a post with paragraphs and every time i try to post it the paragraphs disappear. switched browsers tried everything guess my post will just have to be run on sentences until i figure it out or someone tells me.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ca
    Posts
    483
    Quote Originally Posted by sean19 View Post
    I write a post with paragraphs and every time i try to post it the paragraphs disappear. Plus it is hard to make the paragraphs in the first place their are several ways whats the right way? i feel like a idiot asking this question and trying to write with paragraphs is stone cold retarded i really need help so i can post threads people can read. I can build a computer install Lenox or windows fix any software problem that exist but i can't write in paragraphs.

    This is the way it is! Had difficulies as well at the begining and still! I'm an idiot too,
    Your post is still there but you don't see it! You see it when someone replies!

    For a new post! I have to find the way to do it again...
    C

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ca
    Posts
    483

    Forum!

    You click on Forum then you choose the topic and then you see "post new thread". Et voila!

  4. #4
    Senior Member BMWCCA's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Virginia
    Posts
    6,964
    You mean a paragraph like this?

    Or this?

    Are you doing this on a phone or a computer?
    ". . . as you have no doubt noticed, no one told the 4345 that it can't work correctly so it does anyway."—Greg Timbers

  5. #5
    Senior Member 1audiohack's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Las Vegas Nevada
    Posts
    2,701
    There is in the top left corner of the screen where you type an A/A button (small black upper case A over a larger blue upper case A). Push/click that and give it a go again.

    I don't know what it changes but it works for me.

    Barry.
    If we knew what the hell we were doing, we wouldn't call it research would we.

  6. #6
    Member sean19's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    florida
    Posts
    40

    Need help posting in forum please help!!!!

    Quote Originally Posted by BMWCCA View Post
    You mean a paragraph like this?

    Or this?

    Are you doing this on a phone or a computer?
    On a desktop pc and i can't for the life of me post a thread with paragraphs after i preview the thread or post it becomes one run on sentence.

  7. #7
    Senior Member RedCoat23's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Sammamish, WA
    Posts
    207
    Last time this happened to me it was a browser issue. Try another one and see if it still happens.

  8. #8
    Member sean19's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    florida
    Posts
    40

    Need help posting in forum please help!!!!

    Quote Originally Posted by RedCoat23 View Post
    Last time this happened to me it was a browser issue. Try another one and see if it still happens.
    I use Ubuntu operating system with Firefox browser so i just installed and tried chromium witch is google chrome for Ubuntu and same thing run on sentences. maybe it's my OS ????

  9. #9
    Member sean19's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    florida
    Posts
    40

    Need help posting in forum please help!!!!

    Quote Originally Posted by 1audiohack View Post
    There is in the top left corner of the screen where you type an A/A button (small black upper case A over a larger blue upper case A). Push/click that and give it a go again.

    I don't know what it changes but it works for me.

    Barry.
    Tried same thing run on sentences i am starting to think i am cursed.

  10. #10
    Senior Member Ed Zeppeli's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Nanaimo, BC
    Posts
    608
    Try >Forum Actions > General Settings > Misc. Options and change the text options there.
    DIY Array, 2242 sub, 4408, 4208, Control 8SR, E120 Guitar cab, Control 1, LSR305.

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Detroit
    Posts
    376
    Quote Originally Posted by sean19 View Post
    I use Ubuntu operating system with Firefox browser so i just installed and tried chromium witch is google chrome for Ubuntu and same thing run on sentences. maybe it's my OS ????
    Using Ubuntu 14.04 LTS with Firefox - no problems.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. JBL 4-way pictures posting
    By jbl_daddy in forum General Audio Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 01-24-2009, 02:25 PM
  2. Time of posting
    By JSF13 in forum Forum Feedback
    Replies: 2
    Last Post: 09-27-2007, 09:46 AM
  3. Posting a poll
    By Nightbrace in forum Forum Feedback
    Replies: 2
    Last Post: 01-29-2007, 07:54 PM
  4. Posting Guidelines
    By Don McRitchie in forum Forum Information - Read Only
    Replies: 0
    Last Post: 06-05-2003, 03:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •