+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Search issue

  1. #1
    Senior Member Don C's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Santa Rosa CA
    Posts
    1,315

    Search issue

    I was doing some searching for some old post this morning, it's not going so well. What I'm seeing is that all results for post authorssearches are showing only thread starters, not replies. So for example searching for threads that I've replied to is impossible, I can only see threads that I've started.

  2. #2
    Senior Member SEAWOLF97's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Portland - ®egon
    Posts
    6,892
    Quote Originally Posted by Don C View Post
    I was doing some searching for some old post this morning, it's not going so well. What I'm seeing is that all results for post authorssearches are showing only thread starters, not replies. So for example searching for threads that I've replied to is impossible, I can only see threads that I've started.
    I hear you , Don ...have given up on forum searches and go to Google/advanced and search on specific site http://www.audioheritage.org . works much better than the native feature...

    U of Oregon Ducks football = national #2


  3. #3
    Senior Member DavidF's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    San Jose CA
    Posts
    718
    Quote Originally Posted by Don C View Post
    I was doing some searching for some old post this morning, it's not going so well. What I'm seeing is that all results for post authorssearches are showing only thread starters, not replies. So for example searching for threads that I've replied to is impossible, I can only see threads that I've started.
    Try this. Go into any forum. Look for the "Forum Tools" and the "Search Forum" twisties about mid screen far right. Under the Search Forum highlight "Show Posts" and enter into Advanced Search. Make sure you highlight Search All Open Forums and show results as posts.
    David F
    San Jose

  4. #4
    Super Moderator yggdrasil's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Bodø, Norway
    Posts
    1,128
    - Click into "advanced search".
    - Click on the tab "Searc single content type"

    There you will find "Show results as posts".

    Good luck.
    Johnny Haugen Sørgård

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Hum on Crown sub-bass issue
    By robertbartsch in forum Professional Amps
    Replies: 4
    Last Post: 08-22-2009, 08:36 PM
  2. Tweeter Issue
    By RIGGED in forum General Audio Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 07-15-2009, 08:19 PM
  3. L60t issue
    By dirkmc3 in forum Lansing Product DIY Forum
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2008, 08:31 AM
  4. VOT issue,,space
    By whitese in forum Lansing Product General Information
    Replies: 10
    Last Post: 07-22-2005, 07:13 PM
  5. Attachment Issue
    By Don McRitchie in forum Forum Feedback
    Replies: 22
    Last Post: 09-09-2003, 09:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts