+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: issues with chrome

  1. #1
    Senior Member lgvenable's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morristown, TN
    Posts
    557

    issues with chrome

    Hey Don or Mods
    what plug-ins do I need with chrome? It seems that after a reload this pc's version of chrome makes the forum look like the oldddd BBS text sites...strange.. Any suggestions for the proper plug-ins?

    after trying to login via chrome I went chrome beta, no joy...you cant even login in the browser it takes you to the v-bulletin headers...wonder if this is related to that issue.
    Integra DHC80.1,3x 4636LF, 2360-2446J 2404H,12 x 8340 Surrounds, 2 x4645B, BGW 250D's,250E's,& 750B's 16 amps...7600 watts

  2. #2
    Super Moderator yggdrasil's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Bodø, Norway
    Posts
    1,120
    I have been using Chrome on Windows and Linux a while with no such problems.

    I have not done anything active to change the Chrome configuration or add plugins, but that doesn't mean it haven't happened...
    Johnny Haugen Sørgård

  3. #3
    Senior Member lgvenable's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morristown, TN
    Posts
    557
    I've been on this this afternoon. Here whats weird:
    I have new dual opteron 8 core 16 GB server/workstation beast eBay special with a triple boot where I loaded windows 7 ultimate, Ubuntu, and as a snow leopard Hackintosh.....On that system, chrome works perfectly in all OS's; which is where this is being written.

    On the i9 iMac, it works perfectly
    on the wife's HP laptop it works perfectly

    On the Dell 1545 laptop, which I reloaded last night using a clean load from my win7 dell upgrade; it shows this text version, and I'm using the same beta on everything, except the mac!!

    I haven't the foggiest; and I'm pretty savvy to computer tech issues, as to whats up. Worst case is I'll wait a couple of weeks and put another effort into a reload.
    Integra DHC80.1,3x 4636LF, 2360-2446J 2404H,12 x 8340 Surrounds, 2 x4645B, BGW 250D's,250E's,& 750B's 16 amps...7600 watts

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. IE6 Issues
    By Don McRitchie in forum Forum Feedback
    Replies: 0
    Last Post: 04-26-2010, 02:52 PM
  2. HPM 100 ISSUES
    By Turnitup in forum Miscellaneous Gear
    Replies: 2
    Last Post: 08-14-2006, 10:47 PM
  3. Humidity issues ?!
    By kaaos in forum Lansing Product General Information
    Replies: 3
    Last Post: 01-13-2004, 01:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts