Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: Not able to create new thread...

  1. #1
    Senior Member baldrick's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Haugesund, Norway
    Posts
    828

    Not able to create new thread...

    in Lansing Product Marketplace

    But seems to work here?!

  2. #2
    Senior Member baldrick's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Haugesund, Norway
    Posts
    828
    Ohhh, mabye it's beacuse of the new rules

    if so... would it be an idea of putting a notice when you try creating a new thread there?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    CA
    Posts
    6
    I also can't create a new thread there either...it just hangs and then says done but it doesn't go through

  4. #4
    Administrator Mr. Widget's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    San Francisco
    Posts
    11,049
    Quote Originally Posted by baldrick View Post
    Ohhh, mabye it's beacuse of the new rules

    if so... would it be an idea of putting a notice when you try creating a new thread there?
    No, after the issues we were having were resolved the Market Place was reopened to general use. I am not sure why you would be having any troubles.

    I just created a new thread and then deleted it... it seems to be working normally.
    I'd suggest you try again.


    Widget

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Wash DC suburbs
    Posts
    1,216
    It appears I can create a new thread (I didn't save it to verify) but I couldn't access the new rules link????

    I am ok with this I just enjoy ironical stuff

    Mark
    Changing to Legacy Audio and started with a Silver Screen HD for my center between the 250TIs

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Covington, Ohio
    Posts
    762
    I as well just tried to post a WTB ad on the market place and it never completes the posting, just goes to a white screen. Tired it on three different computers. Any ideas what to look for.

    By the way anyone have a JBL 2385 horn available!

    Let me know if you have any suggestions.
    Thanks
    Mike C.

  7. #7
    Heather [Senorita member] hjames's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    NoVA - DC 'burbs
    Posts
    8,430
    I had the same issue trying to create a new "For Sale" thread in marketplace about 8 weeks or so ago ... but I have no problem creating threads elsewhere ... very odd bug!
    2ch: RPi-4, Oppo, Acurus RL-11,Jolida 502,Valencias,JBL L212,Von Schw
    7: Oppo BDP103D, B&K, UREI 809A, JBL B460

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Covington, Ohio
    Posts
    762
    I just posted a new message in this forum and it worked fine. The last marketplace new posting I did was back on January 30th. I did not want to reply to an add for a test just to see if that would work. Do you just get a white screen with done in the lower left corner?

    Computers...don't you just love' em!
    Mike C.

  9. #9
    Heather [Senorita member] hjames's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    NoVA - DC 'burbs
    Posts
    8,430
    Quote Originally Posted by Mike Caldwell View Post
    I just posted a new message in this forum and it worked fine. The last marketplace new posting I did was back on January 30th. I did not want to reply to an add for a test just to see if that would work. Do you just get a white screen with done in the lower left corner?

    Computers...don't you just love' em!
    Mike C.
    Well, I just did a test in the marketplace -
    worked just fine ...
    cable modem, Mac mini, OS X 10.6.2 (Snow leopard), Firefox 3.5.7
    2ch: RPi-4, Oppo, Acurus RL-11,Jolida 502,Valencias,JBL L212,Von Schw
    7: Oppo BDP103D, B&K, UREI 809A, JBL B460

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Covington, Ohio
    Posts
    762
    I just tried and it did not work, same white screen after about 15 seconds or so.

  11. #11
    Administrator Robh3606's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Rocinante
    Posts
    8,740
    Mine did??

    This is really odd

    Mike if you want to start a new thread post it in this forum and I will move it for you. I no idea why it's not working??

    Rob
    "I could be arguing in my spare time"

  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Covington, Ohio
    Posts
    762
    I just tried a test post this morning and it works.
    I may have found the 2385 horns from just the mention of then I made in my other post here.

    Thanks
    Mike C.

  13. #13
    Administrator cantelow's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Colorado
    Posts
    17

    Database had a corrupted table index

    Hi folks. I just found that one of the database tables had a bad index of its own records and ran a repair command about a half hour ago. I'm hoping this fixes this issue.

    Keep posting about problems, thanks!

  14. #14
    Administrator Mr. Widget's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    San Francisco
    Posts
    11,049
    Thanks a million cantelow!


    Widget

  15. #15
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    CA
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by Robh3606 View Post
    Mine did??

    This is really odd

    Mike if you want to start a new thread post it in this forum and I will move it for you. I no idea why it's not working??

    Rob
    hi there Rob I just tried it again also and it still doesn't work...is it ok if I post it here and you move it to the lansing marketplace?

    thanks so much!
    Angelo

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Studio L Series
    By Titanium Dome in forum Lansing Product General Information
    Replies: 486
    Last Post: 10-06-2008, 03:31 PM
  2. Moderating Rules
    By Don McRitchie in forum Forum Feedback
    Replies: 1
    Last Post: 05-21-2008, 04:28 PM
  3. Can I get moderator powers over a thread I start?
    By glen in forum Forum Feedback
    Replies: 26
    Last Post: 05-12-2007, 09:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •