Results 1 to 13 of 13

Thread: Posting time not right?

  1. #1
    Senior Member kingjames's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    chicago,IL
    Posts
    1,346

    Posting time not right?

    I just posted a reply to an earlier thread of mine at 9 P.M. my time which is Central Time and the forum listed it as being posted at 8 P.M. Is there something wrong with the ticker here?

  2. #2
    Senior Member kingjames's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    chicago,IL
    Posts
    1,346
    Now it's right> What went on here?

  3. #3
    Senior Member kingjames's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    chicago,IL
    Posts
    1,346
    I also noticed that the forum is running quite slowly on my computer,any known problems?

  4. #4
    Senior Member BMWCCA's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Virginia
    Posts
    6,924
    Same here, too! And the PM function is really slow. I'm waiting for the crash...

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Colorado
    Posts
    318
    Your PC crashed?
    John Nebel

  6. #6
    Senior Member kingjames's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    chicago,IL
    Posts
    1,346
    It's funny 2 different people are experiencing the same problem and it's also funny that the forum is showing that I posted my reply at 8P.M. instead of 9 P.M.. So much for our pc crashing!

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Colorado
    Posts
    318
    ntpdc> dmpeers
    remote local st poll reach delay offset disp
    ================================================== =====================
    *hermes.csd.net 204.181.152.50 2 1024 377 0.00096 0.001958 0.01579
    .atlas.csd.net 204.181.152.50 2 1024 377 0.00000 -0.010175 0.01578

    Last edited by John Nebel; 01-30-2007 at 09:55 PM. Reason: use mono font
    John Nebel

  8. #8
    johnaec
    Guest
    Quote Originally Posted by kingjames View Post
    I also noticed that the forum is running quite slowly on my computer,any known problems?
    Yeah - it was almost unusable our here in NorCal for a while last night. Only LansingHeritage, though - everything else was fine. It's back to normal this morning. I'm guessing some routing point we all had to go through was having problems...

    John

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Colorado
    Posts
    318
    Quote Originally Posted by johnaec View Post
    Yeah - it was almost unusable our here in NorCal for a while last night. Only LansingHeritage, though - everything else was fine. It's back to normal this morning. I'm guessing some routing point we all had to go through was having problems...

    John

    I've not seen any problems . I did check when I saw this thread last night and again this morning. The current version of vBulletin does not seem as reliable as the last, however, Don had to upgrade due to a potential XSS exploit in the earlier versions.

    I did notice last night when posting the xntpdc output (ntpd=network time protocol daemon) that the system time was correct. It almost has to be given the way timekeeping works. (Google ntp) vBulletin must have lost track of who was in what timezone.

    Well maybe I need to check the Apache logs.

    ... logs OK - could be FP but that is Don's department


    John
    Last edited by John Nebel; 01-31-2007 at 06:07 AM. Reason: looked at Apache logs
    John Nebel

  10. #10
    Senior Member BMWCCA's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Virginia
    Posts
    6,924
    Quote Originally Posted by John Nebel View Post
    Your PC crashed?
    What's a PC?

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Colorado
    Posts
    318
    Quote Originally Posted by BMWCCA View Post
    What's a PC?
    vBulletin runs on Apollo which is a largish computer running Unix, however I do understand the below!


    [Hestia:~] johnnebe% ps xau
    USER PID %CPU %MEM VSZ RSS TT STAT STARTED TIME COMMAND
    johnnebe 14479 10.4 -2.1 604132 43936 ?? S 9:54AM 0:11.18 /Applications/Netscape.app/Contents/MacOS/mozilla-bin -psn_0
    windowse 61 5.6 -2.1 371976 43284 ?? Ss 7Jan07 369:54.82 /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Fra
    johnnebe 14462 0.7 -0.4 369772 8956 ?? S 9:53AM 0:02.34 /Applications/Utilities/Terminal.app/Contents/MacOS/Terminal
    root 42 0.1 -0.1 29924 1308 ?? Ss 7Jan07 40:27.75 /usr/sbin/configd
    root 37 0.0 -0.0 28060 984 ?? Ss 7Jan07 0:53.52 /usr/sbin/mDNSResponder -launchdaemon
    root 38 0.0 -0.0 27588 504 ?? Ss 7Jan07 0:37.56 /usr/sbin/netinfod -s local
    root 39 0.0 -0.0 27280 464 ?? Ss 7Jan07 0:10.21 /usr/sbin/syslogd
    root 41 0.0 -0.0 27396 280 ?? Ss 7Jan07 0:00.02 xinetd -dontfork -stayalive -inetd_compat -pidfile /var/run/
    root 43 0.0 -0.1 31868 1432 ?? Ss 7Jan07 0:00.55 /usr/sbin/coreaudiod
    root 44 0.0 -0.1 27776 1124 ?? Ss 7Jan07 0:06.98 /usr/sbin/diskarbitrationd
    root 45 0.0 -0.0 28316 560 ?? Ss 7Jan07 0:02.79 /usr/sbin/memberd -x
    root 46 0.0 -0.1 29172 1528 ?? Ss 7Jan07 0:08.54 /usr/sbin/securityd
    root 48 0.0 -0.0 27860 412 ?? Ss 7Jan07 0:13.14 /usr/sbin/notifyd
    root 53 0.0 -0.0 27668 740 ?? Ss 7Jan07 0:03.49 /usr/sbin/distnoted
    root 54 0.0 -0.0 27244 184 ?? Ss 7Jan07 126:26.74 /usr/sbin/update
    root 55 0.0 -0.1 31696 1724 ?? Ss 7Jan07 0:51.05 /usr/sbin/DirectoryService
    root 75 0.0 -0.9 105120 19808 ?? Ss 7Jan07 25:28.35 /System/Library/CoreServices/coreservicesd
    johnnebe 76 0.0 -0.2 78956 4220 ?? Ss 7Jan07 0:11.89 /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Fra
    johnnebe 77 0.0 -0.1 360752 2016 ?? Ss 7Jan07 0:08.96 /System/Library/CoreServices/loginwindow.app/Contents/MacOS/
    root 99 0.0 -0.0 27248 80 ?? Ss 7Jan07 0:00.00 /usr/libexec/crashreporterd
    root 127 0.0 -0.0 27504 264 ?? Ss 7Jan07 3:00.31 ntpd -f /var/run/ntp.drift -p /var/run/ntpd.pid
    root 144 0.0 -0.0 29304 64 ?? Ss 7Jan07 0:01.09 nfsiod -n 4
    root 155 0.0 -0.1 28524 1180 ?? Ss 7Jan07 1:32.32 /usr/sbin/cupsd
    root 176 0.0 -0.2 35376 4092 ?? Ss 7Jan07 1:29.57 /usr/sbin/AppleFileServer
    root 177 0.0 -0.2 46600 3832 ?? Ss 7Jan07 2:13.73 /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/Frameworks
    root 179 0.0 -0.0 27304 80 ?? Ss 7Jan07 0:00.00 rpc.lockd -w
    root 182 0.0 -0.1 30460 1088 ?? Ss 7Jan07 0:08.02 /usr/sbin/automount -f -m /Network -nsl -mnt /private/var/au
    root 183 0.0 -1.6 367132 33432 ?? S 7Jan07 27:50.01 /Applications/Adobe Version Cue CS2/bin/VersionCueCS2.app/Co
    root 190 0.0 -0.0 29416 880 ?? Ss 7Jan07 0:00.23 /usr/sbin/automount -f -m /automount/Servers -fstab -mnt /pr
    nobody 203 0.0 -0.1 81888 1484 ?? S 7Jan07 17:23.19 /Applications/Adobe Version Cue CS2/data/database/bin/mysqld
    root 208 0.0 -0.0 28460 820 ?? Ss 7Jan07 4:09.43 /usr/sbin/nmbd -F
    johnnebe 224 0.0 -0.1 56284 1200 ?? Ss 7Jan07 0:00.54 /System/Library/CoreServices/pbs
    johnnebe 229 0.0 -1.0 369164 20436 ?? S 7Jan07 0:10.11 /System/Library/CoreServices/Dock.app/Contents/MacOS/Dock -p
    johnnebe 231 0.0 -0.2 377924 4972 ?? S 7Jan07 1:18.60 /System/Library/CoreServices/SystemUIServer.app/Contents/Mac
    johnnebe 232 0.0 -1.9 463892 39348 ?? S 7Jan07 17:56.73 /System/Library/CoreServices/Finder.app/Contents/MacOS/Finde
    johnnebe 239 0.0 -0.0 29820 652 ?? S 7Jan07 0:00.07 /Applications/Utilities/X11.app/Contents/MacOS/X11 -psn_0_91
    johnnebe 240 0.0 -0.1 356740 2164 ?? S 7Jan07 3:16.22 /System/Library/PreferencePanes/UniversalAccessPref.prefPane
    johnnebe 241 0.0 -0.3 370248 5960 ?? S 7Jan07 5:29.02 /Applications/Utilities/X11.app/Contents/MacOS/X11 -auth /Us
    johnnebe 245 0.0 -0.1 355076 1204 ?? S 7Jan07 0:00.41 /Applications/iTunes.app/Contents/Resources/iTunesHelper.app
    johnnebe 252 0.0 -0.1 310812 1708 ?? S 7Jan07 0:00.69 quartz-wm
    johnnebe 4986 0.0 -0.0 38064 936 ?? S 16Jan07 0:00.09 /System/Library/Services/AppleSpell.service/Contents/MacOS/A
    root 9557 0.0 -0.1 29320 1436 ?? Ss 20Jan07 0:10.12 /usr/sbin/lookupd
    root 9559 0.0 -0.0 30932 964 ?? Ss 20Jan07 0:04.51 slpd -f /etc/slpsa.conf
    johnnebe 14033 0.0 -1.0 418932 21192 ?? S 5:32PM 0:06.70 /Applications/Safari.app/Contents/MacOS/Safari -psn_0_530841
    nobody 14455 0.0 -0.1 42468 2644 ?? SNs 9:37AM 0:00.23 /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/Versions/A
    johnnebe 14456 0.0 -0.2 41084 3176 ?? SNs 9:40AM 0:00.34 /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/Versions/A
    root 14464 0.0 -0.0 27528 548 p1 Ss 9:53AM 0:00.02 login -pf johnnebel
    johnnebe 14465 0.0 -0.0 31836 964 p1 S 9:53AM 0:00.17 -tcsh
    johnnebe 253 0.0 -0.0 0 0 ?? Z 31Dec69 0:00.00 (xterm)
    root 14482 0.0 -0.0 27304 412 p1 R+ 9:55AM 0:00.00 ps xau
    root 1 0.0 -0.0 28344 500 ?? S<s 7Jan07 0:12.77 /sbin/launchd
    root 27 0.0 -0.0 27260 116 ?? Ss 7Jan07 0:03.43 /sbin/dynamic_pager -F /private/var/vm/swapfile
    root 31 0.0 -0.0 28212 848 ?? Ss 7Jan07 0:02.23 kextd
    root 36 0.0 -0.0 27844 460 ?? Ss 7Jan07 0:00.07 /usr/sbin/KernelEventAgent
    John Nebel

  12. #12
    Zilch
    Guest
    Quote Originally Posted by johnaec View Post
    Yeah - it was almost unusable our here in NorCal for a while last night. Only LansingHeritage, though - everything else was fine. It's back to normal this morning. I'm guessing some routing point we all had to go through was having problems....
    Yup, here too. Once a couple of days ago, as well.

    Never a crash, I just assume it's bottlenecked somewhere. Page access gets slow, with an occasional "Page not found." I go do something else, and it's fine when I come back....

  13. #13
    Senior Member kingjames's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    chicago,IL
    Posts
    1,346
    Not to harp over the same problem here but I just checked that reply that I did yesterday and it is still showing that I posted it at 8 P.M. instead of 9 P.M.Something is wrong somewhere.It seems the clock is malfunctioning.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. time delay problem JBL 4343 (3143 network)
    By B&KMan in forum Lansing Product Technical Help
    Replies: 30
    Last Post: 03-20-2007, 10:09 AM
  2. LE 15 A changing impedance with time
    By scorpio in forum Lansing Product Technical Help
    Replies: 17
    Last Post: 01-19-2006, 12:10 PM
  3. Surround break in time?
    By dblaxter in forum Lansing Product Technical Help
    Replies: 3
    Last Post: 07-06-2004, 07:23 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •