PDA

View Full Version : Photo gallery upload issue?



mikebake
11-25-2005, 08:39 AM
Got this message when trying to upload................?
/audio-heritage/WWW/photopost/uploads/50: Error creating directory (check permissions).

Please notify the System Administrator.

boputnam
11-25-2005, 08:43 AM
Photo gallery upload issue? :no: workin' for me, Mike.

Robh3606
11-25-2005, 08:45 AM
Not workin for me??? Must be a East Coast West Coast thing:D


Rob:blink:

mikebake
11-25-2005, 09:00 AM
Who fixes it? Or is it me?

mikebake
11-25-2005, 10:01 AM
Warning: fopen(/audio-heritage/WWW/photopost/uploads/50/index.htm): failed to open stream: No such file or directory in audio-heritageWWWphotopostpp-inc.php on line 1513

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in audio-heritageWWWphotopostpp-inc.php on line 1514

dllyons
11-26-2005, 06:24 PM
you guys are doing better than me .... I can't even get anyone to respond for the userid/password to upload a couple brochures to the library ...I've submitted requests twice ....:blink:

Robh3606
11-26-2005, 09:57 PM
Hello Dllyons

Email them to me and I will get them up on the FTP site.

robh3606@optonline.net

Thanks Rob:)

mikebake
11-30-2005, 08:09 AM
Still doesn't work for me; any help here? What is the solution?

dllyons
11-30-2005, 08:27 AM
Still doesn't work for me; any help here? What is the solution?

Rob (Robh3606) is taking care of mine .... I've got the 1972 Home products brochure to upload too, so get ready Rob. :bouncy:

John Nebel
12-06-2005, 12:25 PM
Got this message when trying to upload................?
/audio-heritage/WWW/photopost/uploads/50: Error creating directory (check permissions).

Please notify the System Administrator.

The directory doesn't exist as the error message states. If it is an ongoing problem, we likely need to download a patch for the photopost software.

Wardsweb
12-06-2005, 01:35 PM
The directory doesn't exist as the error message states. If it is an ongoing problem, we likely need to download a patch for the photopost software.

Actually I think it is a server side issue with permissions. Like the directory that the software is trying to write in doesn't have the correct file permissions (CHMOD) set to allow it.

John Nebel
12-06-2005, 02:05 PM
No. I've looked at it as has Ann and it is likely a bug. It should be using ./data

drwxr-x--- 5 audioh fpapache 2048 Sep 29 06:53 templates
-rw-r----- 1 audioh fpapache 98055 Feb 24 2005 upgrade.php
-rw-r----- 1 audioh fpapache 12389 Feb 24 2005 uploadphoto.php
-rw-r----- 1 audioh fpapache 9775 Feb 24 2005 useralbums.php
-rw-r----- 1 audioh fpapache 953 Feb 24 2005 userinfo.php
-rw-r----- 1 audioh fpapache 5178 Feb 24 2005 vb_pp_integ.zip

Wardsweb
12-06-2005, 02:31 PM
Here are some replies from the Photopost Support Members forums:

"go into your ACP => vBa Gallery => Modify Settings and then verify that your various file paths (Gallery URL, Files Path, Files URL) are all correct. After that go into your /gallery/files folder and verify that not only is /gallery/files chmod'ed to 777 but also any folders that may happen to be inside of /gallery/files already"

"check that Safe Mode is off on the server. Also see if your PHP was updated recently. These changes to your server may be what is affecting you"

John Nebel
12-06-2005, 02:33 PM
It doesn't always fail, therefore it is likely a bug.

Wardsweb
12-06-2005, 02:36 PM
Have you asked over on the support forums? Is upgrading to the lastest version 5.2 an option?

John Nebel
12-06-2005, 03:08 PM
I'll ask Ann. I'm not sure who downloaded the software, Don or Ann.

cantelow
12-06-2005, 04:41 PM
Hi folks. I think it's fixed now. I found 2 settings for uploads and one was correct but the newest one didn't seem to be set to the right place. I've fixed that and I find I can upload a photo. Please let us know if you see any more problems!

-Ann

Wardsweb
12-06-2005, 05:08 PM
Thanks, works great now. Looks like I uploaded the first pic since last September.

mikebake
12-06-2005, 06:38 PM
We need an edit feature after photos are submitted.........(or did I miss it?)

cantelow
12-07-2005, 02:28 PM
Hi, Mikebake. There is an edit feature. It's not very intuitive- if you don't have a comment for your picture, you can add one by clicking on the link that is the size of the picture. I think everything is editable, but all in different places. At one point when testing comment changes I found an unexpected box that seemed to be for deleting the entire picture and info with it. I didn't test that one to see it that's indeed what it did.

Best,
Ann

Wardsweb
12-07-2005, 02:59 PM
That is found by clicking on Profile, then manage photos and then using the pulll down menu to find the folder the picture is in.