PDA

View Full Version : sigtech AEC 1000



Valentin
10-08-2004, 12:02 PM
I recently had the chance to buy at eBay a Sigtech AEC 1000
And after receiving it I saw that I needed a special connection box to connect the Sigtech and a computer. Since then I have been able to get the soft wear but havenít got able to get the interface box

Any help getting this item would be appreciated


Valentin

johnaec
10-08-2004, 12:42 PM
You might start at their website: http://moose.sofgry.com/SigTech/index.html

A google search on Sigtech AEC 1000 turned up about 50 hits...

John

Valentin
10-08-2004, 03:23 PM
thanks i have tryed and their mail does not work nor their phones
thanks again

valentin