PDA

View Full Version : Strangeness



JeffW
12-14-2010, 07:22 AM
Take a look at this pic. What didn't show up in the screen cap was that my cursor was hovering over the "Edit" button that's displayed.

And the url preview at the bottom shows that the Edit button was pointing to a thread on Audiokarma.

Not sure why an AK edit post button is popping up here, but it's hanging the rest of the page load.

Just strangeness.

grumpy
12-14-2010, 07:51 AM
I see the edit link in mpremise's post (which is weird, but probably the
result of a cut/paste operation between multiple open forum windows)...
but the rest of the thread opens fine for me. I.e., it looks like part of what was
posted, not a LHforum issue.

There -is- a funny animated gif next to the edit link, that sort of makes
it appear that more should happen/load. :dont-know:

JeffW
12-14-2010, 07:58 AM
Yeah, the little swirl/load this threw me. The rest of the page does load, but I guess I was waiting on the swirl to do something.

Glad I'm not the only one who saw the Edit button... :blink:

Robh3606
12-14-2010, 09:27 AM
Fixed

Rob:)

SEAWOLF97
12-17-2010, 10:36 AM
No matter what I put in a sig line...the err msg comes back "too long"

shortened it to "X" and still too long

hjames
12-17-2010, 07:19 PM
No matter what I put in a sig line...the err msg comes back "too long"

shortened it to "X" and still too long

Hit the button with the a/A in it and look to see if there is a bunch of "hidden" HTML code and/or carriage returns embedded in The SIG ...
I've been pushed over the line before by line feeds

SEAWOLF97
12-18-2010, 05:17 PM
Hit the button with the a/A in it and look to see if there is a bunch of "hidden" HTML code and/or carriage returns embedded in The SIG ...
I've been pushed over the line before by line feeds

good guess...I just tried it, but

NO JOY