PDA

View Full Version : Posting time not right?



kingjames
01-30-2007, 07:15 PM
I just posted a reply to an earlier thread of mine at 9 P.M. my time which is Central Time and the forum listed it as being posted at 8 P.M. Is there something wrong with the ticker here?

kingjames
01-30-2007, 07:18 PM
Now it's right> What went on here?

kingjames
01-30-2007, 07:21 PM
I also noticed that the forum is running quite slowly on my computer,any known problems?

BMWCCA
01-30-2007, 07:26 PM
Same here, too! And the PM function is really slow. I'm waiting for the crash...:duck:

John Nebel
01-30-2007, 09:26 PM
Your PC crashed?

kingjames
01-30-2007, 09:41 PM
It's funny 2 different people are experiencing the same problem and it's also funny that the forum is showing that I posted my reply at 8P.M. instead of 9 P.M.. So much for our pc crashing!

John Nebel
01-30-2007, 09:48 PM
ntpdc> dmpeers
remote local st poll reach delay offset disp
================================================== =====================
*hermes.csd.net 204.181.152.50 2 1024 377 0.00096 0.001958 0.01579
.atlas.csd.net 204.181.152.50 2 1024 377 0.00000 -0.010175 0.01578

johnaec
01-31-2007, 05:04 AM
I also noticed that the forum is running quite slowly on my computer,any known problems?Yeah - it was almost unusable our here in NorCal for a while last night. Only LansingHeritage, though - everything else was fine. It's back to normal this morning. I'm guessing some routing point we all had to go through was having problems...

John

John Nebel
01-31-2007, 05:58 AM
Yeah - it was almost unusable our here in NorCal for a while last night. Only LansingHeritage, though - everything else was fine. It's back to normal this morning. I'm guessing some routing point we all had to go through was having problems...

John


I've not seen any problems . I did check when I saw this thread last night and again this morning. The current version of vBulletin does not seem as reliable as the last, however, Don had to upgrade due to a potential XSS exploit in the earlier versions.

I did notice last night when posting the xntpdc output (ntpd=network time protocol daemon) that the system time was correct. It almost has to be given the way timekeeping works. (Google ntp) vBulletin must have lost track of who was in what timezone.

Well maybe I need to check the Apache logs.

... logs OK - could be FP but that is Don's department


John

BMWCCA
01-31-2007, 07:59 AM
Your PC crashed?What's a PC? :D http://images.google.com/images?q=tbn:C4DGAtt1OJwtaM:http://andsp13.googlepages.com/apple_logo.jpg/apple_logo-full.jpg

John Nebel
01-31-2007, 08:59 AM
What's a PC? :D http://images.google.com/images?q=tbn:C4DGAtt1OJwtaM:http://andsp13.googlepages.com/apple_logo.jpg/apple_logo-full.jpg

vBulletin runs on Apollo which is a largish computer running Unix, however I do understand the below!


[Hestia:~] johnnebe% ps xau
USER PID %CPU %MEM VSZ RSS TT STAT STARTED TIME COMMAND
johnnebe 14479 10.4 -2.1 604132 43936 ?? S 9:54AM 0:11.18 /Applications/Netscape.app/Contents/MacOS/mozilla-bin -psn_0
windowse 61 5.6 -2.1 371976 43284 ?? Ss 7Jan07 369:54.82 /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Fra
johnnebe 14462 0.7 -0.4 369772 8956 ?? S 9:53AM 0:02.34 /Applications/Utilities/Terminal.app/Contents/MacOS/Terminal
root 42 0.1 -0.1 29924 1308 ?? Ss 7Jan07 40:27.75 /usr/sbin/configd
root 37 0.0 -0.0 28060 984 ?? Ss 7Jan07 0:53.52 /usr/sbin/mDNSResponder -launchdaemon
root 38 0.0 -0.0 27588 504 ?? Ss 7Jan07 0:37.56 /usr/sbin/netinfod -s local
root 39 0.0 -0.0 27280 464 ?? Ss 7Jan07 0:10.21 /usr/sbin/syslogd
root 41 0.0 -0.0 27396 280 ?? Ss 7Jan07 0:00.02 xinetd -dontfork -stayalive -inetd_compat -pidfile /var/run/
root 43 0.0 -0.1 31868 1432 ?? Ss 7Jan07 0:00.55 /usr/sbin/coreaudiod
root 44 0.0 -0.1 27776 1124 ?? Ss 7Jan07 0:06.98 /usr/sbin/diskarbitrationd
root 45 0.0 -0.0 28316 560 ?? Ss 7Jan07 0:02.79 /usr/sbin/memberd -x
root 46 0.0 -0.1 29172 1528 ?? Ss 7Jan07 0:08.54 /usr/sbin/securityd
root 48 0.0 -0.0 27860 412 ?? Ss 7Jan07 0:13.14 /usr/sbin/notifyd
root 53 0.0 -0.0 27668 740 ?? Ss 7Jan07 0:03.49 /usr/sbin/distnoted
root 54 0.0 -0.0 27244 184 ?? Ss 7Jan07 126:26.74 /usr/sbin/update
root 55 0.0 -0.1 31696 1724 ?? Ss 7Jan07 0:51.05 /usr/sbin/DirectoryService
root 75 0.0 -0.9 105120 19808 ?? Ss 7Jan07 25:28.35 /System/Library/CoreServices/coreservicesd
johnnebe 76 0.0 -0.2 78956 4220 ?? Ss 7Jan07 0:11.89 /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Fra
johnnebe 77 0.0 -0.1 360752 2016 ?? Ss 7Jan07 0:08.96 /System/Library/CoreServices/loginwindow.app/Contents/MacOS/
root 99 0.0 -0.0 27248 80 ?? Ss 7Jan07 0:00.00 /usr/libexec/crashreporterd
root 127 0.0 -0.0 27504 264 ?? Ss 7Jan07 3:00.31 ntpd -f /var/run/ntp.drift -p /var/run/ntpd.pid
root 144 0.0 -0.0 29304 64 ?? Ss 7Jan07 0:01.09 nfsiod -n 4
root 155 0.0 -0.1 28524 1180 ?? Ss 7Jan07 1:32.32 /usr/sbin/cupsd
root 176 0.0 -0.2 35376 4092 ?? Ss 7Jan07 1:29.57 /usr/sbin/AppleFileServer
root 177 0.0 -0.2 46600 3832 ?? Ss 7Jan07 2:13.73 /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/Frameworks
root 179 0.0 -0.0 27304 80 ?? Ss 7Jan07 0:00.00 rpc.lockd -w
root 182 0.0 -0.1 30460 1088 ?? Ss 7Jan07 0:08.02 /usr/sbin/automount -f -m /Network -nsl -mnt /private/var/au
root 183 0.0 -1.6 367132 33432 ?? S 7Jan07 27:50.01 /Applications/Adobe Version Cue CS2/bin/VersionCueCS2.app/Co
root 190 0.0 -0.0 29416 880 ?? Ss 7Jan07 0:00.23 /usr/sbin/automount -f -m /automount/Servers -fstab -mnt /pr
nobody 203 0.0 -0.1 81888 1484 ?? S 7Jan07 17:23.19 /Applications/Adobe Version Cue CS2/data/database/bin/mysqld
root 208 0.0 -0.0 28460 820 ?? Ss 7Jan07 4:09.43 /usr/sbin/nmbd -F
johnnebe 224 0.0 -0.1 56284 1200 ?? Ss 7Jan07 0:00.54 /System/Library/CoreServices/pbs
johnnebe 229 0.0 -1.0 369164 20436 ?? S 7Jan07 0:10.11 /System/Library/CoreServices/Dock.app/Contents/MacOS/Dock -p
johnnebe 231 0.0 -0.2 377924 4972 ?? S 7Jan07 1:18.60 /System/Library/CoreServices/SystemUIServer.app/Contents/Mac
johnnebe 232 0.0 -1.9 463892 39348 ?? S 7Jan07 17:56.73 /System/Library/CoreServices/Finder.app/Contents/MacOS/Finde
johnnebe 239 0.0 -0.0 29820 652 ?? S 7Jan07 0:00.07 /Applications/Utilities/X11.app/Contents/MacOS/X11 -psn_0_91
johnnebe 240 0.0 -0.1 356740 2164 ?? S 7Jan07 3:16.22 /System/Library/PreferencePanes/UniversalAccessPref.prefPane
johnnebe 241 0.0 -0.3 370248 5960 ?? S 7Jan07 5:29.02 /Applications/Utilities/X11.app/Contents/MacOS/X11 -auth /Us
johnnebe 245 0.0 -0.1 355076 1204 ?? S 7Jan07 0:00.41 /Applications/iTunes.app/Contents/Resources/iTunesHelper.app
johnnebe 252 0.0 -0.1 310812 1708 ?? S 7Jan07 0:00.69 quartz-wm
johnnebe 4986 0.0 -0.0 38064 936 ?? S 16Jan07 0:00.09 /System/Library/Services/AppleSpell.service/Contents/MacOS/A
root 9557 0.0 -0.1 29320 1436 ?? Ss 20Jan07 0:10.12 /usr/sbin/lookupd
root 9559 0.0 -0.0 30932 964 ?? Ss 20Jan07 0:04.51 slpd -f /etc/slpsa.conf
johnnebe 14033 0.0 -1.0 418932 21192 ?? S 5:32PM 0:06.70 /Applications/Safari.app/Contents/MacOS/Safari -psn_0_530841
nobody 14455 0.0 -0.1 42468 2644 ?? SNs 9:37AM 0:00.23 /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/Versions/A
johnnebe 14456 0.0 -0.2 41084 3176 ?? SNs 9:40AM 0:00.34 /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/Versions/A
root 14464 0.0 -0.0 27528 548 p1 Ss 9:53AM 0:00.02 login -pf johnnebel
johnnebe 14465 0.0 -0.0 31836 964 p1 S 9:53AM 0:00.17 -tcsh
johnnebe 253 0.0 -0.0 0 0 ?? Z 31Dec69 0:00.00 (xterm)
root 14482 0.0 -0.0 27304 412 p1 R+ 9:55AM 0:00.00 ps xau
root 1 0.0 -0.0 28344 500 ?? S<s 7Jan07 0:12.77 /sbin/launchd
root 27 0.0 -0.0 27260 116 ?? Ss 7Jan07 0:03.43 /sbin/dynamic_pager -F /private/var/vm/swapfile
root 31 0.0 -0.0 28212 848 ?? Ss 7Jan07 0:02.23 kextd
root 36 0.0 -0.0 27844 460 ?? Ss 7Jan07 0:00.07 /usr/sbin/KernelEventAgent

Zilch
01-31-2007, 09:34 AM
Yeah - it was almost unusable our here in NorCal for a while last night. Only LansingHeritage, though - everything else was fine. It's back to normal this morning. I'm guessing some routing point we all had to go through was having problems....Yup, here too. Once a couple of days ago, as well.

Never a crash, I just assume it's bottlenecked somewhere. Page access gets slow, with an occasional "Page not found." I go do something else, and it's fine when I come back....

kingjames
01-31-2007, 09:55 AM
Not to harp over the same problem here but I just checked that reply that I did yesterday and it is still showing that I posted it at 8 P.M. instead of 9 P.M.Something is wrong somewhere.It seems the clock is malfunctioning.