PDA

View Full Version : "Forum Tools" dropdown?



grumpy
06-17-2006, 04:16 PM
"Forum Tools" dropdown no longer shows a dropdown submenu
(at least for me, today)... just puts you at the bottom of the current
page. Using current Firefox and fully updated WinXP (at the moment).
I've not gone hunting for other issues or tried other OS or browsers.

-grumpy

Edit: Netscape 8.1 and IE6+ appear to not have this issue.

johnaec
06-17-2006, 07:09 PM
It's working fine for me, but when I've noticed that in the past, it would do that when all the messages, (long page of multiple replies), hadn't fully loaded yet. If I let them finish loading, 'no problems...

John

morbo!
06-17-2006, 07:25 PM
all good here
firefox
xp
but i dont use sp2
that just screws thing`s up

grumpy
06-19-2006, 09:12 AM
Thanks for the responses... seemed to coincide with a Firefox update to 1.5.0.4 under WinXP SP2 (from 1.5.0.something... probably .3).

No such issue w/ Firefox 1.5.0.3 under Linux. I'll ignore for now. Cheers, -grumpy

Edit: now no problem under WinXP/Firefox 1.5.0.4 :P different system tho' ... will try again at home/later.
...sorry for the gripe.

grumpy
06-26-2006, 09:14 PM
Problem described earlier has gone away. If someone fixed something
or updated a config... thanks! :applaud:

If not, I'm content to be a happy idiot :D

Cheers, -grumpy