View Full Version : "Forum Tools" dropdown?

06-17-2006, 03:16 PM
"Forum Tools" dropdown no longer shows a dropdown submenu
(at least for me, today)... just puts you at the bottom of the current
page. Using current Firefox and fully updated WinXP (at the moment).
I've not gone hunting for other issues or tried other OS or browsers.


Edit: Netscape 8.1 and IE6+ appear to not have this issue.

06-17-2006, 06:09 PM
It's working fine for me, but when I've noticed that in the past, it would do that when all the messages, (long page of multiple replies), hadn't fully loaded yet. If I let them finish loading, 'no problems...


06-17-2006, 06:25 PM
all good here
but i dont use sp2
that just screws thing`s up

06-19-2006, 08:12 AM
Thanks for the responses... seemed to coincide with a Firefox update to under WinXP SP2 (from 1.5.0.something... probably .3).

No such issue w/ Firefox under Linux. I'll ignore for now. Cheers, -grumpy

Edit: now no problem under WinXP/Firefox :P different system tho' ... will try again at home/later.
...sorry for the gripe.

06-26-2006, 08:14 PM
Problem described earlier has gone away. If someone fixed something
or updated a config... thanks! :applaud:

If not, I'm content to be a happy idiot :D

Cheers, -grumpy